تزریق ژل بیکینی یا تزریق ژل به لابیا ماژور ، یکی از انواع تزریق فیلر یا ژل است. این فرایند امروزه مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. چرا که می تواند تاثیر قابل توجهی بر جوانسازی ، حجم دهی و فرم دهی این ناحیه داشته باشد.
افزایش سن ، زایمان و یا کاهش وزن از جمله عواملی هستند که باعث کاهش حجم چربی در ناحیه لابیا ماژور می شوند و بدین ترتیب این ناحیه دچار چین و چروک ، کاهش حجم و در نهایت شکل نامناسب خواهد شد. در فرایند تزریق ژل به واژن ، می توان این مشکلات را بر طرف نمود.
برای تزریق، حتما لازم است از ژل های مجوز دار استفاده شود. همچنین لازم است از ژل هایی جهت تزریق به ناحیه واژن استفاده شود که حجم دهی قابل قبولی دارند.
آیا اثر ژل بیکینی دائمی است ؟
ژل های استفاده شده از جنس هیالورونیک اسید می باشد. مزیت هیالورونیک اسید آنست که بدن سازگار است و قابل جذب در بدن است. بنابراین دوام این نوع ژل ها همیشگی نیست. امروزه استفاده از ژل های دائمی به دلیل عوارض جبران ناپذیر ، تقریبا متوقف شده است.
مقایسه چربی و ژل برای حجم دهی و فرم دهی ناحیه بیکینی
تزریق ژل بیکینی بسیار راحت تر و سریعتر از تزریق چربی در این ناحیه است. تزریق ژل در کمتر از 30 دقیقه انجام خواهد شد. در حالی که برای تزریق چربی ، ابتدا باید چربی از بدن ساکشن شود. در مرحله بعدی باید فرایندهای خاصی روی این چربی انجام شود تا آماده تزریق شود و در نهایت تزریق انجام خواهد شد. بنابراین برای انجام این فرایندها باید حدود 2 تا 3 ساعت زمان صرف نمود.
عوارض تزریق ژل به لابیا ماژور
تمام فرایند های پزشکی ممکن است عوارض جانبی خود را همراه داشته باشند. از جمله عوارض تزریق ژل بیکینی می توان به التهاب ، قرمزی و عفونت اشاره نمود. در صورتیکه تزریق ژل توسط پزشک با تجربه انجام شود و همچنین از ژل های مورد تایید استفاده شود، احتمال بروز عوارض بسیار کم می باشد.
آیا تزریق ژل بیکینی دردناک است؟
برای تزریق در این ناحیه بجای سوزن از ابزاری به نام کانولا استفاده می شود. استفاده از کانولا مزایای زیادی دارد. از جمله آن می توان به کبودی و تورم کمتر و نیز درد به مراتب کمتر اشاره نمود. همچنین برای تزریق از بی حسی موضعی استفاده می شود. بنابراین درد در حین فرایند تزریق ژل به ناحیه بیکینی بسیار کم خواهد بود.
مراقبت های لازم پس از تزریق ژل بیکینی
به منظور دریافت نتایج بهتر و نیز احتمال عوارض کمتر، باید پس از تزریق ، موارد زیر را رعایت نمود.
1- مصرف دقیق داروهای تجویز شده توسط پزشک
2- عدم انجام فعالیت های جنسی تا یک هفته
3- عدم مصرف سیگار و الکل تا یک هفته
4- عدم انجام فعالیت های سنگین تا 2 هفته
5- عدم دستکاری ناحیه تزریق تا چند روز
چه افرادی نباید ژل بیکینی تزریق نمایند؟
1- افراد مبتلا به بیماریهای خودایمنی مانند لوپوس ، آرتریت روماتوئید ( روماتیسم ) ، آلرژی ، آسم و …
2- خانم های باردار و نیز در دوره شیردهی
3- افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده
4- افراد با سابقه سکته های قلبی و مغزی
5- افراد با سابقه لخته شدن خون
6- افراد با سابقه حساسیت به مواد تشکیل دهنده ژل
7- افراد مبتلا به عفونت واژینال
آیا امکان بارداری بعد از تزریق وجود دارد ؟
بطور کلی منعی برای بارداری بعد از تزریق فیلر به ناحیه بیکینی وجود ندارد. اما بهتر است اقدام به بارداری با فاصله یک ماه بعد از تزریق فیلر انجام شود.
بدون دیدگاه